‘Waar blijft de inclusieve Amsterdamse omroep?’

Samira Bouchibti

Samira Bouchibti, directeur VIP Academy en VVD-politica, was verbaasd vorige week haar naam te zien onder een opiniestuk over C-Amsterdam, schrijft ze in dit opiniestuk. ‘Ik ben niet voor een incidentele subsidie.’

Toen ik een aantal maanden geleden door Mildred Roethof werd benaderd met de vraag om toe te treden tot het comité van aanbeveling van C-Amsterdam, twijfelde ik geen moment. Ik geloof namelijk in haar kracht als game changer, bevlogenheid als maakster en haar oprechte streven om inclusie en diversiteit als een vanzelfsprekendheid in de mediawereld te brengen. Vanaf toen ben ik in het proces van C-Amsterdam gezogen, praat en denk ik mee met niet alleen de initiatiefneemsters Anne-Mieke Semmeling (organisatie-adviseur) en Mildred Roethof (film/tv-producent), maar ook met het team dat met de dames de nieuwe inclusieve lokale omroep voor Amsterdam wil realiseren.

Lees hier het volledige opiniestuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *